Megnéztük a munkátokat és szépnek találtuk a képeket, ezért szeretnénk, ha ti készítenétek a mi esküvői sorozatunkat is. Mi a teendő? Mi a következő lépés?

Csak küldj egy e-mailt, abban írd meg az esküvőtök időpontját, és néhány szót a tervezett eseményekről, helyszínekről, a fotózás elképzelt menetéről. Ennek megfelelően kaptok egy árajánlatot, s ezt követően jöhet a foglalás. (Néha kicsit el vagyunk maradva, de 1-2 nap és mindenkinek válaszolunk!)

Szükség van-e személyes találkozóra?

Az esküvő előtt 1-2 héttel jó, ha össze tudunk futni egy kávéra, hogy átbeszélhessük a részleteket, és kicsit jobban megismerhessük egymást.

Mikor legyen a kreatív fotózás?

Fotózhatunk külön napon, de a szertartások napján is. Ezt ti döntitek el, attól függően hogyan gondoljátok kényelmesebbnek. Azért azt tudnotok kell, hogy a szertartások napján is rá kell szánni 2-3 órát, ám helyszínváltásokra ez esetben általában nem jut idő. Ezzel szemben külön napon több lehetőséggel élhetünk.

Hány órán keresztül számíthatunk a szolgálataitokra?

Minden esküvő más, ezért általában nem órában határozzuk meg a rendelkezésre állást, hanem eseményekhez kötjük. Például ha megállapodásunk szerint a vacsorán is jelen vagyunk, akkor egy hagyományokat követő lagziban a menyecsketánc végéig maradunk. Ez körülbelül hajnali 2 óra.

Mikor láthatjuk leghamarabb az elkészült képeket?

Eseménytől függően több ezer képre is rúghat az elkészült nyersanyag, annak a kiválogatása is több napba telik. Nem beszélve a színek, tónusok, kompozíció finomítgatásáról... Mindez nagy odafigyelést igényel, így 6-8 hét is eltelik, mire oda tudjuk adni nektek a nagyfelbontású digitális képeket.

Ha a meghívót, ültető kártyát és egyéb grafikai kiegészítőt is veletek szeretnénk elkészíttetni, mi a teendőnk?

A vendégek hívogatása előtt 4-5 héttel keressetek minket, akár e-mailben, akár telefonon és megbeszéljük a részleteket.